Tuesday, August 30, 2011

igavvv.

Nii, tänane hommik algas sama moodi nagu eile, üles ärgates kohe kettaheite võistlust vaatama, Kanteri ja Iisraeli poolt väga tubli töö.
 Pärast seda istusin arvutis, mingiaeg vaatasin jälle MM'i, ja siis istusin jälle arvutis, ilm oli ka suhteliselt jama, õhtul läksime Margoga jooksma, teepeal nägime vahetusõpilast Saksamaalt, ta jooksis vastu meile. Peale trenni sõin ja siis läksin välja, muidugi mis ma nägin, Bugsy läks linna poole rattaga jälle :d
 Suhteliselt igav päev oli täna, homme saab vast korvpalli mängima minna, kui ilm lubab.

Monday, August 29, 2011

Iouks.

Nii siis, hommikul ärkasin, panin teleka käima ja kohe oli Gerd Kanter oma heidet tegemas, aga see polnud kõige parem. Märt tegi eelvõistlusel ära Kanterile, aga see polnud eriline üllatus. Kardan, et see aasta ei tule Eestile MMilt medalit, aga siiski loodan, et Šadeikol hästi läheb seitsmevõistlus ja kettaheitjatel ka loomulikult.
   Käisin täna koolis töövihikute järel, pidin 32 euri maksma mingi kuue töövihiku eest. Röövimine. ! Peale seda käisin poes, passisin niisama kevade ees ja lõpuks läksid Remo ja teised tegelased minema, siis sõitsin koju.
Kodus vaatasin veits MMi ja olin arvutis, ema läks nüüd Valka mulle uut telefoni ostma :) Ise lähen kohe trenni.
  Selle nädala treeningkava:

  Nii, trennis käidud ja hea olla :p . Sain uue telefoni ka kätte, Samsungi. Nüüd nuputan veits, kuidas asjad ja värgid käivad.

Sunday, August 28, 2011

Alustuseks.

No otsustasin ka endale blogi teha. Mõned soovitasid. :) Iga päev ma seda täitma ei hakka, aga üritan võimalikult tihedalt enda tegemistest rääkida.