Wednesday, October 26, 2011

Paintball.


 Täna sain siis täiesti uue kogemuse võrra rikkamaks. Käisime Valgas Paintballi mängimas, nii kummaline kui see ka ei tundu, mängisin ma seda mängu esimest korda ja ma polnud ainuke. :D Saime oma tiimiga üheksa võistkonna seast märkimisväärse TEISE koha! Super esimese korra kohta. Tiimis olid: Mina, Indrek, Urmo, Remo ja Merlis. Mina, Remo ja Merlis mängisime esimest korda, Indrek ja Urmo olid varem mänginud. Seega on teine koht super tulemus.
 Algul, esimeses mängus oli väike pabin sees, et ei julge eriti minna ja ei tea kui valus selle kuuliga saada on. Päris külm oli ka. Siiski kükitasime esimese mängu kõik omadel kohtadel ja ootasime vastaseid. Esimese mängu jäime 1-1 viiki.
 Teises mängus oli julgust juba veidi rohkem, liikusime natuke edasi, jagasime positsioone, andsime märku teineteisele. Merlis tegi pmt. selle mängu ära. Võttis 2 tüüpi maha ja tänu sellele me võitsime teise mängu.
 Seal oli kolm alagruppi, meie võitsime oma alagrupi kolme punktiga ja läksime edasi mängima 1.-3. koha peale.
 Esimeses koha mängus saime kokku tuttavate tüüpidega, Rauno, Tauno, Siim, Rauno jaa Üloga. Me olime 100% kindlad, et saame pähe neilt, sest nad võitsid kõik mängud ja jutt oli neil ka päris hea alguses. Mäng algas, me liikusime vaikselt puude varjus edasi. Ma jäin ühte põõsasse paikseks ja nägin ühte tüüpi. Ootasin et ta enda pea välja pistaks puu tagant, aga seda ei juhtunud, siis kargas minu juurde mingi tüüp, kes mind tõsiselt ehmatas ja sai mu käest ligi 20 kuuli. Kui ta mängust lahkus, liikusin edasi, nägin Siimu augus passimas. Ta relv oli minu poole, seega arvasin, et ta märkas mind. Kuid ta hakkas liikuma ja hüppasin puu tagant välja, talle selja taha ja käskisin mängust lahkuda. Reeglid olid sellised, et kui selja tagant pääsed ligi, siis pole mõttetut valu teisele mõtet tekitada ja peab käskima tal alla anda ja ta peab ka andma. Siim andis alla ja mul oli põhimõtteliselt vaba tee vastaste lipu juurde. Kui ma lipu ära puutusin neil kõlas lõpuvile, sest teised olid juba kõik vastased maha saanud. Võitsime nende vastu mängu ja läksime automaatselt 1.-2. koha mängu.
 1.-2. koha mängus saime kokku Tsirgu tüüpidega, neil oli juba päris palju oskusi. Alguses toimus suht luure mäng, keegi ei kõmmutanud, liikusime edasi, Remo tegi mulle katet, aga siis keegi märkas mind ja hoidis koguaeg sihikul.Kui liigutasin andis kuuli, lõpuks saingi ripseka vastu kintsu ja pidin mängust lahkuma, kohe sai ka Indrek pihta, tuli ka tema välja, pmt. meil polnud enam midagi kaotada ja ütlesin elusolevatele tüüpidele, et nad täiega peale läheks, aga see ebaõnnestus, sest kahel tüübil said kuulid otsa ja nad langesid välja. Tsirgule kaotasime. Nemad said siis 1. koha ja me 2. koha.
 Tunne oli küll väga mõnus, mis sest, et ülepea märg, aga täiega äge oli. Tahaks veel mängida. Hakkas tõsiselt meeldima.

Monday, October 24, 2011

Noniii .

  Pole siia väga ammu postitanud midagi, seega mõtlesin, et võiks kirjutada tegevustest, mida olen korda saatnud.
  Esiteks, eile, 23.10 jõudsin koju kestvusjooksu laagrist. Sinna kogunesid Eesti parimad kesk- ja pikamaajooksjad. Laager kestis kolm päeva, seal võeti kokku aasta mõningad parimad hetked ja ka räägiti mõõnadest. Juttu oli ka jooksmise ajaloost, välismaa tipptreeneritest ja Eesti jooksu tulevikust. Paljud treenerid rääkisid oma õpilastest ja nende eesmärkidest.
  Igapäev olid ka trennid, viimasel päeval läksin ma võistlustele, Pärnu kahestaadioni jooks vms. Seal just kõige kehvemini ei läinud, aga midagi kiita ka pole, sest jalad olid laagrist ikka üli valusad. Alguses ei saanud minema, aga lõpp oli päris hea.
Laagrist

 1. oktoober toimusid Tõrvas Eesti klubi karika meistrivõistlused, sain seal 3. koha 1km jooksus, kohaga olen rahul.
  Olen osalenud ka mõningatel rahvajooksudel, päris hästi on läinud. Valgamaa jooksusarjas võitisn ka esimese koha seitsme etapi kokkuvõttel oma vanuses.

  Mõtlesin ka väikse statistka teha oma selle aasta startide kohta, öeldakse et korralikul jooksjal on aastas(hooajas) 20-30 starti või veel rohkem.
1) Valgamaa kross
2) Hummuli pargijooks
3) Valgas, staadionil 2x 60m start, 400m, 800m, 1500m
8) Valga Lahtised 800m ja 1500m.
10) Sangaste rahvajooks
11) Tõrva mägede jooks.
12) Eestikad, 800m ja 1500m
14) Tõrva lahtised mv. 400m, 1500m
16) Iigaste
17) Tõrva sildade
18) Võrus 800m, 1500m
20) Rakveres 400m, 1500m, 3000m
23) Tõrva järvede
24) Valgamaa mv.
25) Eestikad
26) Pärnu
27) Sooru
28) Valga-Valka
29) Teatejooks

Hetkel rohkem meelde ei tule, aga üritan teha veel kuskil 5 starti see aasta.