Wednesday, November 23, 2011

Mõtted.

  Mõtlesin, siis et võiks kirjutada jälle, mõned väiksemad plaanid on, aga loodan et need vigastuse pärast ära ei jää. Hetkel on parem jalg suhteliselt okei, aga vasak teeb valu. Kehalise tunnid lõppevad ka väikse valuga alati, aga no niisama ka ei taha passida ja vaadata kuidas vaeva nähtud pingutused mööda külge maha jooksevad, üritan siiski hästi palju kiiremini liikuda.
  13. detsember - Valgamaa koolinoorte sisekergejõustik, loodan, et arst lubab joosta, kui lubab üritan vaikselt omad kullad ära võtta. Seal siis 1000m ja 300m, tuhandes ei tohiks raskusi tulla, aga teises alas võib tulla nii mõnigi raskus.
  26.12 - 30.12 Läti laager, treener soovitas soojalt, et seda on vaja, et juuniorite eestikad ja Valga-Valmiera võistlused on tulemas.
  Hetkel siis üritan päev korraga võtta, nv'del proovin rattaga sõita veits ja esmasp. ja reede püüan jõusaalis kergelt kerelihastele harjutusi teha. Kõik oleneb enesetundest ja kuidas jalg on, kui valus on, siis ikka ei tee ka.
 
Hetkel siis kõik.

Wednesday, November 16, 2011

Vigastus, vigastus, vigastus, vigastus!!!!!!!!

   Pealkiri ütleb kõik, minu arust see värk muutub mu säärtes järjest hullemaks, õnneks sain 7. dets. arsti juurde aja ja saab teada mis toimub ja mis ravi peale läheb, loodan võimalikult kiirelt jooksuradadele tagasi saada, 13 dets. on juba Valga maakonna  meistrikad, tiitlid peab ära noppima. Eelmine aasta jäin haigeks kui need võistlused olid.
 Reede ja nv. üritan rattaga veits sõita, et jalgades ikka see liikumis tunne sees oleks koguaeg, teen kergelt jõusaalis selga, kõhulihaseid ja kättele ka natuke. Praegu on kõhulihased nii valusad, et lausa valus hingata. >.<
 Eks praegu kõik siis, mõnikord kirjutab siis.

Saturday, November 12, 2011

:S

  Täna oli siis väike tempotrenn. Päris hea oli vahelduseks kiiremini joosta, aga see pole põhjus miks ma kirjutan. Põhjuseks on see, et mul on säärtes luuümbrise põletik ja pean vaiksemalt võtma, treener ütles, et see on jooksjate tüüpilisem häda, kuid kõik on sellest üle saanud õnneks.
  Ma ei tohi teha hüppeid, mis on mul just sügiseseks treeninguks planeeritud ja kõval pinnasel ei tohi ka joosta. Nüüd tuleb siis kahjuks vaikselt võtta, kuigi ma olin just treening kavasse täielikult sisse elanud.
  Mingi aeg siis jalauuringule, et teada saada, kas on vaja spetsiaalseid taldu jalatsile vms.

Wednesday, November 9, 2011

Iou.

  Tegemistest siis nii palju, et eelmine nädal alustasin tõsisemat trenni, kuid teisipäeva õhtul jäin haigeks. Sellepärast tuli väike lünk sisse ja kui sel esmaspäeval jooksma läksin jäid jalad ikka päris kiirelt kangeks ja oli selline tunne, et jookseks nagu puu pakkudega. Teisipäeval oli kohe lõigutrenn, see väsitas ikka päris korralikult ära.
  Tunde on palju, koolis läheb suhteliselt pikaks õhtu ja kui trenni jõuan on juba pime peaaegu. Peale kooli pole kõige paremat tuju ka kohe jooksma minna, aga muud ei jää lihtsalt üle, kui puhkaks tund aega peaksin juba pimedas jooksma. Hetkel on päris väsitav, õhtu olen nagu laip, koju jõuan siis söön ja kohe magama. Tavaliselt ärkan kuskil kaheksa ajal, siis vaatan õppimist ja värki.
  Polegi eriti millegist kirjutada siin. Kool, trenn ja väsimus - põhilised asjad hetkel mu elus. Kui midagi põnevat juhtub, siis kirjutan. Hetkel siis aitab.