Wednesday, February 15, 2012

Koolis oli väga igav ja masendav, halb oli olla. Õnnekas sain mate tk 4, nüüd mate kursus nelja seisus, isegi kui KT 3 saan. Viimasesse tundi ei tahtnud minna, läksin bussile ja koju magama, praegu mingi hullem peavalu ja kurk kipitab ka korralikult, homme vist koju. Rohkem pole nagu eriti midagi kirjutada. -.-

Saturday, February 11, 2012

Fml, srsly.
Pmt päev otsa lebotanud, varsti peaks vist venitusi tegema veidi, joosta paar päeva ei saa nüüd, mingi nõmeda kõõluse venituse tõttu.
  Ei tea, suht sitt tunne ka päev otsa olnud. Ei tea millest.

Ei viitsi kirjutada rohkem. Homme ka tõenäoliselt mitte. Plaanis pole eriti midagi. Tegelt peaks georast referaadi valmis tegema, kui aint viitsiks...

Friday, February 10, 2012

Reede

Väsinud, ei viitsi midagi kirjutada ka. Sain trennist vist väikse kõõluse venituse, loodan et homseks läheb üle.

Thursday, February 9, 2012

Neljapäev.

Niinii.. Täna sain rumala asjaga hakkama, enam nii ei tee. :s Kes teab, see teab.
  Muidu siis hommikul kooli, tegin veebidisaini vabaks, ups. Nii, edasi, kujunes nagu päev edasi, nagu viimasel ajal tavaks saanud. :D Arvuti igapäevaelus on nagu maailma kõige kõige kõige igavam ja pointlessim tund.
  Peale tunde siis jooksma, jooksin mingit imeliku teed mööda, nii kaua kui mingid lahtised koerad vastu vahtisid, okey aeg oli ringi pöörata ja tagasi joosta. Kooli tagasi jõudes juba Silva ootas, sorry, et nii kaua läks :D, Vitamiinid sain ka kätte täna, nüüd võtan siis 3 nädalat järjest neid, et ilusti terve püsida ja loodan, et ei tunne nii väsinuna ka end.
  Homme Valka kohtunikuks kah, hiljem saan hallis lõike joosta. Homme 5x 1km lõigud.

Aga aitab küll, uni on peal.

Wednesday, February 8, 2012

Kolmapäev.

Vääääsinuuud, millest see väsimus küll tuleb? Trennid nüüd nii väsitavad ka pole ju. -.-
  Täna siis, hommikul pidi 15 minutit bussi ootama-.- Kooli minnes juhtus Marianil ka väike äpardus, ütles, et sai sinika. Ikka juhtub :D . Koolis siis oli esimene tund vaba, (a). Kunstis sai jälle magama jäädud, seal ei lähe tundigi, kui nagu tõsiselt magama jään. Enamus tundides, panen lihtsalt pea lauale, kui see raskeks muutub, aga ei tea, kunstis ajab Klaarika mind tavaliselt üles. :d Ülejäänud tunnid, peale keka, olid suht mõttetud, eriti geograafia, kus mingit mängu mängisime, dafuq nagu-.- .
  Siis linna Silvaga, seal oli pääääris külm, ma ei pannud paksepükse ka jalga-.- Toppisin kotti ära nah.
Lõpuks sain koju. Sööma ja siis üritasin natuke magada, aga aeti üles. :D

Enough.

Tuesday, February 7, 2012

Teisipäev.

Täna oli väga väsitav päev.
   Hommiku sai suht kiiruga bussile mindud, jäin veidi hiljaks toimetamistega. Kooli, esimene tund oli vaba, passisin raadios tuima ja magasin vahelduva eduga seal. Ülejäänud kooli päev oli suht mõttetu, ei viitsi rääkida pikemalt sellest.
   Enne trenni oli siis keka tund, seal mängisime 30 minutit saalihokit, see väsitas täiega ära, peale seda trenni, sörkisin oma 40 minutit ära ja siis läksin jõusaali, seal oli päris palju rahvast. Tegin oma asja seal, seljale ja kõhule natuke (500 kordust). Hetkel on küll väga sandistunud tunne, vaevu kõnnin, aga eks peab selle nimel vaeva ka nägema, kui tahan paremaks saada.
   Nüüd ootan süüa, siis joon oma taastus joogi ära ja võibolla lähen viskan natukeseks unne.´

Dvjks.

Monday, February 6, 2012

Esmaspäev.

Õhtuti suht igav, mõtlesin, et teen nädal aega järjest postitusi oma päevaste tegemiste kohta.
Nonii siis :D
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Esmaspäev.
Hommikul kooli, midagi põnevat seal ei juhtunud, pool klassi puudus ja kellegagi polnud juttu rääkida tunnis.
Peale füüsikat oli ärikeel, mõtlesin, kas minna või mitte, siiski otsustasin mitte minna ja läksin koju kolmese bussiga, sõin ja jõin, kohe peale seda läksin trenni tegema. Väljas oli päris krõbe, jooksin 40 minutit, siis tegin harjutusi, kokku kestis trenn 1 tund ja 11 minutit, päris kiire isegi. Peale trenni oli sall ära külmunud ja dressikas samuti. Tegin väikse taastava joogi endale ja läksin magama peale seda. Heal juhul 2 tundi sain magada, siis oli vennal vaja voodisse hüpata ja mind üles ajada. >.< Õppida homseks midagi pole, varsti magama.

Cya.

Wednesday, February 1, 2012

Aprilli.

Uuest nädalast hakkan siis korralikult hooajaks valmistuma. Ootan meeletult aprilli juba, siis hakkavad võisltused pihta, panen siia võistlused, mis aprillis, aga need on valgamaa sisesed, loodan et lisandub veel mõni võistlus ka väljaspool valgamaad.
18. apr SK Walketa I etapp 1500m (seriaal)
24. apr Murdmaajooks 1km (Tõrva) 
26. apr Aakre-Puka Valgamaa jooksuseriaal
27. apr Sk Walketa II etapp 3000m (seriaal)