Monday, November 19, 2012

Kesk- ja pikamaajooksu treeningkogunemine.

Noniiii... Viibisin 16-18 november Viljandis laagris. Kirjutan natuke, mis seal toimus.

Reede, 16. nov.
Läksin siis bussiga Viljandi, ootasin bussijaamas treenerit, tuli järgi mulle ja sõitsime hostelisse. Seal viisin asjad tuppa, nägin toakaaslased ära ja läksime alla loengule. Seal räägiti sellest hooajast ja tulevast. Toodi välja fakte jne. Peale loengut läksime trenni, tegime mingi 8 km kerget jooksu ja läksime jooksuharjutusi tegema, enamus olid sellised harjutused, mida ma tegin esimest korda. Peale trenni oli õhtusöök, riis ja kana vist. Okey, suhteliselt normaalne toit oli ja siis läksime tubadesse puhkama.

Laupäev, 17. nov.
Hommikul 8.30 äratus, hommikusöök, peale seda loeng kohe ja siis trenni, tegime mäkkejooksu, päris raske oli. ERR oli ka kohal. Filmisid seal meid ja isegi õhtustes spordiuudistes oli meist juttu. Mind ka lõpus korralikult näha.

http://sport.err.ee/kergejoustik/videod/7cdf07a8-91e3-4b06-a557-f17f3fc63c9f

Peale trenni anti süüa meile, siis olid loengud. Pärast loenguid sörkisime halli ja tegime jalgpalli, jooksjatega hea mängida, keegi retsima ei hakka. Kõigil jalgadest kahju. :D Pärast jalkat läksime hostelisse, anti süüa ja siis oli loeng. Peale seda magama ära.

Pühapäev, 18. nov.
Hommik oli jälle sarnane eelmisele päevale, peale loengut jooksime Viljandi järvele tiiru peale ja siis veits puhkasime ja sööma. Peale sööki läksime laiali, ma veel tegin mapist pilti, kuidas saada Viljandi bussijaama.
Polnudki nii keeruline kui arvasin.


Ootan 7. destsembrit juba, siis esimesed sisevõistlused. Detsembri lõpus peaks Lätis laager olema.

Selle tsitaadi avastsin Viljandis, hosteli seinalt. Väga hea! :D
''Lihased tulevad ja lähevad, pekk on igavene'' (tundmatu)