Thursday, December 29, 2011

 Laagris käidud, päris tore oli. Lihased suht valusad, aga elab üle. Vana vigastus hakkas jälle kimbutama.. Natuke rohkem koormust ja jälle valud säärtes. Loodan et läheb üle.
  Ilmad on väga korralikud ikka no, 28. -nda hommikul trenni kõmpides oli selline varakevadine ilm ja täna õhtul nagu mingi hiline sügis ilm.
  Varsti siis uus aasta, ega palju polegi jäänud, siis hakkan ka trenni päevikut pidama tõenäoliselt. Eks see näha ole, kas viitsin. :p Loodan sellest vigastusest ka paraneda, ei viitsi koguaeg mingit velot sõita ja sõuda. Jooksmine on ikka parem :)

Aga dvjks, kunagi ehk kirjutab.

Sunday, December 18, 2011

  Nonii, varsti hakkab siis puhkus või vist mitte, noo vähemalt saab koolist ära kaheks nädalaks. Mul seda puhkust polegi, 26. kohe Tartusse laagrisse ja 29. tagasi. Siis peab kindlasti trenni edasi tegema. Suht nõme on lumega joosta, jalad saavad märjaks, siis hakkab külm jne..
  Jaanuaris, mingi 13. (vist) on Valga-Valmiera võistlused. Üleeelmine aasta läks seal suhteliselt kehvasti, kuna polnud mingit trenni tehtud jne. Seekord Valmierakatega joostes tuleb korralik konkurents, sest Valgas ma nendega küll ei võistlend, aga oleks ma rohkem pingutanud, oleks ma need 2 tegelast ka ees kätte saanud.
  Et siis tuleb suht tegus vaheaeg. Tahaks ühes kohas ka ära käia vaheajal, aga ei tea kas õnnestub, no lootma peab. :p

Tuesday, December 13, 2011

võistlused.

  Täna olid siis Valga maakondlikud sisekergejõustiku võistlused. Tegin seal kolme ala. 1000m, 300m ja 60m.
1000m oli päris huvitav joosta, lätlaste ja mingi tüüpidega, kes olid üldse väljaspool arvestust. Küll trügisid alles.
Aga siiski võtsin sealt jooksust 1. koha ajaga 2.46.41 . 300m tuli ka jooks ilusti välja ja võtsin esikoha seal ajaga 39.47 . 60m nagu ikka, läheb aiia taha. Jäin seal esimeste seas finaalist välja, 4tk sai finaali. Aeg tuli suht korralik 7.74.
  Võistlustega jäin üldiselt rahule, kaks isiklikku rekordit ja kaks kulda :) Aint et ma sain valgast mingi gripi pisiku kaasa-.- Enesetunne on suht sitt kergeltöeldes. :-.-

Sunday, December 11, 2011

pühapäev.

  Ärkasin 13:45, keegi varem ei võinud üles äratada? -.- Peale seda sõin ja jõin, tassisin puud sisse ja läksin jooksma. Ilm oli mõnus, aga teed oli üli sitad, jalg vajus tossu talla osaga pori sisse.
  Inimesed võiks oma koerad ketis hoida, mulle ei meeldi eriti koertega võidu joosta, nagu täna jälle see juhtus.

Juuksuris peaks ka ära käima mingiaeg, suht lõnnguseks ära läinud, Silva lubas ära lõigata, aga ma ei soovi kiilaks, sorry. :D




Saturday, December 10, 2011

..

  Oiijah, hetkel puhkan trennist ja joon oma energia taastus jooki ja valutanjalgu, said väikse külma kahjustuse vist, sest see nn. ''mõnus talvine'' ilm pole midagi nii mõnusat nagu kõik igal pool leierdavad.
  Üks mõte on hetkel peas ja see mõte teeb haiget  .

Thursday, December 8, 2011

:)

  Heips, arstil käidud ja positiivsed asjad teada saadud.
Tartus tegin siis koormustesti ja uuriti ka mu säärt, koormustest ütles, et süda, kopsud ja hingamine on korras.
Vereanalüüse pole veel näinud, aga pidin ka need millalgi saama. Arvan, et korras, verega pole mul kunagi probleeme olnud.
  Jalg pidi natuke kannatada saanud olema, kuna joostes pidi mu jalg hästi natuke sisse vajuma, jalg? Mõlemad muide. Arst soovitas trenni tehes kanda toega jalatseid, need treener ka kohe mulle muretses. Soovitati, et kui valu veel on, siis kasutada jooksupõlvikuid, mis pidid lihase vastu valu tekitavat kohta suruma ja siis pole valu tunda.
  Teisipäeval on tulemas võistlused, teen seal 60m, 300m ja 1000m. 300m ja 1000m üritan omad kullad ära võtta, aga 60m jääb küsimärgiks, kuna ma pole see kõige kiirem kahjuks.
  Treener lubas uueks nädalaks mulle sisekava saata, et korralikult Eesti sisekateks valmistuda, tulev aasta läheb raskeks, sest ma hakkan võistlema aasta endast vanematega. See on muidugi positiivne, rohkem pingutusi - paremad ajad.
  Hetkel siis olen täielikult tagasi spordi juures ja hakkan uuest nädalast kõvasti trenni tegema jälle.

Üks hea laul ka. :)

Sunday, December 4, 2011

hei.

  Eile sai siis üks korralik jooks tehtud, jooksin 8 km ja lõpu ~500m nii kuidas suutsin, jõud ja vorm on ikka alles. Säärtes õnneks valu polnud aga veits teised kohad andsid tunda vähesest liikumisest.
  Täna käisin siis koos Silvaga mingit igavat kontsertit vaatamas, mingi musa tunni retsensiooni jaoks vaja vms.
Poole ühest sai juba linna mindud ja veits külmetatud. :d Elab üle, päris tore oli muidu.
  Kolmap. siis arstile, tahaks ära käia ja vastused teada saada. Rohkem polegi nagu eriti midagi kirjutada. :D
Viimasel ajal saab päris kõvasti nalja ka. :D:D

Dvj, järgmise korrani. :D