Friday, April 27, 2012

Väsimus

Ränk väsimus on ikka, 3 päeva järjest võistelda kooli kõrvalt on ikka päris ränk katsumus. Suht räbal tunne on.
Võistlustel on hästi läinud, järgmine siis teisipäeval, 12km Viljandis.


Ei viitsi pikalt kirjutada midagi.

Wednesday, April 25, 2012

Maakonnakad.

  Nii, täna olid siis maakonna meistrikad. Ilm oli ilus, enesetunne oli väga hea.
Läksin seda jooksu kindlalt võitma ja võitsin ka selle, teise koha ees 17 sekundilise eduga.

  Peale kolmandat tundi siis läksin riideid vahetama, siis sooja tegema, kartsin, et jalg hakkab jälle jamama, alguses kiirendusi tehes oli reies valu, aga õnneks jooksu ajal ma seda tähele ei pannud.

  Start käis, läksin kohe juhtima, esimeses kurvis olid mingi Valga tatid ees, toppisid oksi näkku, õnneks mul tõmmati oks eest ära, mõtlesin, et kui oksa eest ära ei võta, siis lihtsalt jooksu pealt tõmban vastu vahtimist.
Põhimõtteliselt peale 300m olin kindel, et keegi mulle järgi enam ei tule. Mägedes lasin sammu lõdvaks, hoidsin rohkem lõpu jaoks, sest mu eesmärk oli joosta alla 2.45 . Viimasest mäest üles sain, öeldi mulle, et 2.30 on hetkel, siis polnud enam midagi kaotada. Lihtsalt andsin nii kuidas suutsin, finiši jõudsin ajaga 2.47, olen rahul sellega, sest uus rekord ikkagi.

  Homme siis 8.5km, kästi seda rahulikult võtta ja ülehomme on siis 3km Valgas.
Loodan, et läheb hästi ;)

Monday, April 23, 2012

Trrrrrrrrra , külmakott jalal on igapäevane sõber juba, fml.

Wednesday, April 18, 2012

Esimesed võistlused väljas.

Täna siis toimusid mul sel aastal esimesed võistlused väljas, läks päris positiivselt.

  Alguses siis, pool 5 jõudsin Valka, passisin veits ja kõndisin siilika juurde Angelale vastu. Ootasime Rauno ka ära ja liikusime staadionile. Vahepeal ilmus Matvei ka sinna, aga nad kadusid Raunoga ära mingi aeg.

  Mu start oli siis 18.30, sooja hakkasin tegema 18.00, tegin väikse sörgi, venitused ja jooksuharjutused.
Stardis oli päris normaalne arv võistlejaid, mingi 10+ . Vanameister Pavel Loskutov oli ka.

Start käis, tegin paar kiiremat sammu, et mitte passima jääda teiste taha ja peale seda tõmbasin kohe hoo maha, et vaadata, kes selle tuulega gruppi vedama tahab hakata. Pavel läks vedama siis, kahjuks vedas ta mu plaanitust kõvasti aeglasemini, ma lootsin esimesed 300m joosta 50 sekundiga, aga tuli kahjuks 58 sekundit.
Lasin Pavelil teise ringi ka vedada, aga ilmselgelt jäi ta tempo mulle aeglaseks, läksin ise juhtima kui veel 2 ringi oli lõpuni jäänud. Eelviimase ringi võtsin veel rahulikult, hoidsin gruppi enda taga, aga kui kuulsin kella, mis viitab viimasele ringile, siis läks hoopis teine käik sisse, tundus, et teised magasid selle suhteliselt maha, sest 50m olin teinud kuskil ~20m vahe sisse teistega. Finiši sirgel oli tuul jubedalt vastu ja lasin hoo vaiksemaks, sellepärast tulid teised järgi mulle natuke, aga finiši joone ületasin ma esimesena, Paveli ees viie sekundilise eduga.
 1. etapp sai siis joostud, edetabelis liidrikoht võetud ja nüüd on jäänud veel 5 etappi seda staadioni seriaali võistlust. Järgmine jooks on juba 27. aprillil, siis on alaks 3000m, esimene etapp oli siis 1500m.

  Võistlusi on mul küllalt tulemas ja koormus on päris suur mu jalgadele. 23. aprill on jüriöö teatejooks, 25. aprill kross Tõrvas, 26. aprill on 8.5 km Pukas, 27. aprill on siis 3000m, 1. mai 12km Viljandis, 4. Mai 5km, 5. mai 6km. - Need on siis hetkesed võistlused, kus ma osa proovin kindlasti võtta.

 Päris palju sai kirjutatud nüüd, 25. aprill vast kirjutan uuesti, kuidas kross läks.

Wednesday, April 11, 2012

Mõned päevad veel esimese välisvõistluseni.
Täna tegin väikse jooksu ka, pea nädal ei saanud eriti midagi teha, kuna alaselg andis tõsiselt tunda. Mingid koerad sain ka sappa joostes täna, suht nõme, kui inimesed koeri lahti hoiavad ja need maanteele tulevad.
  Plaanisime jumpsiga 22. mingile tervise päevale minna, seal pidi süüa saama =D .

Aga dvjks, ma ei viitsi rohkem kirjutada :D