Wednesday, May 23, 2012

Valgas 2 päeva põlenud päikese käes, pole just kõige parem olla. Võistlused läksid enam vähem, 400m, 800m ja 1500m sain kullad.

Monday, May 21, 2012

Igavus

  Pole ammu midagi kirjutanud ja ei kirjutaks praegugi, aga igavus tapab. Kuulan muusikat ja ootan Jumpzi, et välja minna.
  Hommikul käisin koolis matet ja keemiat vastamas, mata sain 3, keemiat veel ei tea, aga arvan, et sealt ka midagi paremat ei tule kui just halvemat.. Loodan, et kolm, ma ei viitsi Õunapuud moosima minna, et kursuse 3 paneks.
  16. mai oli mate eksam ka, suurele koostööle sain selle viie ja koostööpartner sai 4 :D Uskumatu tegelt, mul mate tõsiselt keskmine, aga eksam tuli 5, üli rahul.
  Võistlused... trenn. 22, 23 ja 25. mai on Valgas võistlused, kahju, et 25. ka on, sest tahtsin jalgpalli trenni minna, aga peab seekord ära jätma kahjuks.
  Juuni kuu alguses ostan jalgpalluri litsendsi endale, hakkan FC Tõrva Warrioris mängima, pole kindel veel, mis positsioonil, kas ründes või poolikus, ise tahaks ründes, aga siis ma saaks jube vähe mänguaega, eks see alguse asi ole, peab tõestama ennast, aga ma pole 3 aastat tõsiselt tegelenud jalgpalliga ja ma olen üsna roostes, pall kipub jala pealt ära kaduma. Aga küll ma vormi saan! :) :D
  18.ndal oli mingi klassiga istumine, minu arust oli suht igav, aga ma jõudsin suht hilja ka sinna, niiet ma ei hakka vinguma, hea et üldse toimus:)
  No, aga ma nüüd jalkat taguma ja rohkem nagunii eriti midagi kirjutada pole, varsti algab vaheaeg ja siis saaaab magadaaaa:D

Bye,

Thursday, May 3, 2012

83. Suurjooks Ümber Viljandi Järve.

Nii.. Jalad on suht valusad sellest veel, kuid juba homme on mul 5km ees ootamas. Mõtlesin, et kirjutan veidi Viljandi järve jooksust. Enivei, suhteliselt raske ja tõusude rohke rada oli, mudane ka. Koht oli suht masendav, mis ma sain, aga samas ka päris hea arvestades seda, et ma startisin rivi lõpust.

  Start oli siis üli aeglane, ootasin ~3minutit, et jooksma saada, rahvamass lihtsalt ei liikunud, kuigi liidrid olid juba päris kaugel. Kõige väsitavam oli esimesed 3km, kus tuli põigeldes mäkke joosta, peale seda sai juba korralikult edasi mindud. Kuskil 5.ndal kilomeetril oli mingi soo, kust ma siis läbi jooksin ja üleni sitaseks sain, väike karastus no. Ma ei tea täpselt, kas tegin just selle õige raja valiku, pole kindel kumba pidi saab kiiremini, kas väikse ringiga või läbi soo.
  6.ndal kilomeetril oli ka päris raske, mäkke minek, jalad märjad ja hakkas pistma ka. Õnneks kadus see enne 8ndat kilomeetrit ära.
  9-10km võtsin üli rahulikult. Kumm oli üsna tühi juba ja hoidsin viimase kilomeetri jaoks jõudu. Viimasel kilomeetril, hesõnaga lõpuspurdil jooksin mingist 20-30 võistlejast veel mööda ja lõpetasin suhteliselt kurva 265.nda kohaga 2832 lõpetaja seas. Aeg 49.54, keskmiselt km 4.20, distants oli kuskil ~12km.
Esmakordselt jooksin nii pikka maad, aga eks mul mõne aasta pärast plaanis ka see maraton ära joosta.

Aitab küll siis, paar päeva vast ei kirjuta nüüd, varsti tuleb matemaatika eksam ka. Jalgpalli maakondlikud võistlused on ka tulemas 15. mail.

Mõned pildid ka, mis neti avarustest leidsin.

Siin veel jalad puhtad ja kuivad, enne sohu minekut.
Enne lõppu 50m, suht surnud nägu peas, jalad sitased, aga siiski selle tüübi roosad põlvikud on ägedad :D

bye.