Sunday, September 30, 2012

Eesti klubide karikavõistlused Jõulumäel.

29.09 toimusid Klubide karikavõistlused murdmaajooksus Jõulumäel. Mul läks üllatavalt hästi seal ja sain MJ vanuses 1. koha 1000m jooksus, ma ei uskunud, et midagi sellist suudan.

Hommikul läksin valgakatega Jõulumäele, Maria hoidis ilusti kohta, nagu lubas. :D  Bussisõit oli suht palav ja buss haises, aga see selleks.

Mingi 12st jõudsime kohale, sai number võetud ja riided vahetatud. Aeg oli minna sooja tegema, sörkisin raja 2x läbi. 13.35 oli start. Närv oli päris suur.

Peale starti läksin kohe 2. kohale, alguses oli väike mägi, mis erilisi raskusi ei valmistanud. Jooksin 1. järel kuni järgmise mäeni, siis tulid paar tüüpi minu kõrvale ja 1 läks mööda isegi. Peale seda väikest tõusu tuli raja kõige raskem tõus, suhteliselt lahtise liivaga ja järsk ka. Seal oli 4. kohal ja langusel hakkasin kiirendama. Läksin juhtima ja mitte keegi ei tulnud järgi, iga sammuga vahe kasvas. Arvasin, et see kiirendus oli vale otsus, sest see andis natukese aja pärast jalgades tunda, aga palju polnud lõpuni jäänud ja pingutasin lõpuni ära. Jalad võttis suhteliselt süldiks küll. Lõpp oli liivane ja jalad vajusid läbi. Lõpusirgel käis selline mõte peast läbi, et ,,Omg, ma tõesti võidan'', nagu ülisuper tunne oli. Teine koht jäi 5 sekundiga maha ja kolmas 6 sekundiga.



Järgmised võistlused juba 3. okt, teatejooks ja 6. okt viimane Valgamaa jooksu etapp.

No comments:

Post a Comment